أهلا وسهلا بك إلى | منتديات اور إسلام | .
أهلا وسهلا بك ضيفنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمات، بالضغط هنا.كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، وفي حال رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه.
الرئيسيةالمنشوراتأحدث الصوردخولالتسجيل
مواضيع مماثلة
 
» استايل تومبيلات ستايل ترايد ويب العربية الذي اشتاق إليه الجميع الان مجاني للجميع مخبوزات صعيدية منقول Subscr10الإثنين سبتمبر 10, 2018 1:10 am من طرف الأخ تامر مسعد» ممكن كتابه اسم المنتدى على هذه الواجههمخبوزات صعيدية منقول Subscr10الأحد مايو 06, 2018 1:04 pm من طرف حفيد الصحابه» السلام عليكم ورحمة الله وبركاتهمخبوزات صعيدية منقول Subscr10الأحد مايو 06, 2018 12:19 pm من طرف حفيد الصحابه»  تحميل برنامج Moysar for Computer 2013 المصحف الالكتروني للكمبيوتر اخر اصدار مجانا مخبوزات صعيدية منقول Subscr10الأربعاء مايو 02, 2018 1:09 am من طرف ام بسمة» تحميل برنامج الآذان للكمبيوتر 2015 مجانا مخبوزات صعيدية منقول Subscr10الأربعاء مايو 02, 2018 1:07 am من طرف ام بسمة» المصحف المعلم لدار الوسيلة للشيخين المنشاوي والحذيفي + نسخة محمولةمخبوزات صعيدية منقول Subscr10الأربعاء مايو 02, 2018 1:01 am من طرف ام بسمة» تلاوة من سورة الإعراف : وسورة إبراهيم بصوت الشيخ رضا سلمانمخبوزات صعيدية منقول Subscr10الجمعة مارس 09, 2018 4:02 am من طرف الأخ تامر مسعد» قرار جديد من ادارة المنتدى لجميع الاعضاء والمسؤلين بالموقعمخبوزات صعيدية منقول Subscr10الجمعة مارس 09, 2018 3:41 am من طرف الأخ تامر مسعد» نبضُ الاسرة مخبوزات صعيدية منقول Subscr10الأربعاء فبراير 28, 2018 6:18 pm من طرف ali0» كتاب ام المؤمنين ام القاسم كتاب مسموع وما لا تعرفه عنهامخبوزات صعيدية منقول Subscr10السبت يناير 13, 2018 2:34 am من طرف شموخى» شركة تسليك مجاري شمال الرياضمخبوزات صعيدية منقول Subscr10السبت يناير 13, 2018 2:34 am من طرف شموخى»  شيبة بن عثمان ابن أبي طلحةمخبوزات صعيدية منقول Subscr10السبت يناير 13, 2018 2:33 am من طرف شموخى» من قصص البخاري العجيبة ومن اروع ما قرأت مخبوزات صعيدية منقول Subscr10السبت يناير 13, 2018 2:25 am من طرف شموخى» ممكن ترحيب وشكرامخبوزات صعيدية منقول Subscr10الإثنين يناير 08, 2018 8:30 pm من طرف jassim1» متلازمة ستكلرمخبوزات صعيدية منقول Subscr10الخميس يناير 04, 2018 6:15 pm من طرف عبير الورد»  التاتاه عند الاطفالمخبوزات صعيدية منقول Subscr10الخميس يناير 04, 2018 6:14 pm من طرف عبير الورد»  نصائح للتعامل مع المكفوفينمخبوزات صعيدية منقول Subscr10الخميس يناير 04, 2018 6:13 pm من طرف عبير الورد» علامات التوحد الخفيف مخبوزات صعيدية منقول Subscr10الخميس يناير 04, 2018 6:12 pm من طرف عبير الورد» التسامح والصبر في الحياة الزوجيةمخبوزات صعيدية منقول Subscr10الخميس يناير 04, 2018 6:10 pm من طرف عبير الورد» مكافحة النمل الابيض قبل البناءمخبوزات صعيدية منقول Subscr10الخميس يناير 04, 2018 6:07 pm من طرف عبير الورد
 

أضف إهدائك

الأخ تامر مسعد قال السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
الجمعة مارس 09, 2018 3:46 am ...
:
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
أمة الله قال منتديات أور إسلام تتمنى من جميع الأعضاء الالتزام بالقوانين بارك الله فيكم
الجمعة مارس 28, 2014 7:31 pm ...
: منتديات أور إسلام تتمنى من جميع الأعضاء الالتزام بالقوانين بارك الله فيكمشعاري قرآني قال سبحان الله و الحمد لله و لا اله الا الله وحدة لا شريك لله له الملك و له الحمد و هو على كل شئ قدير
الأربعاء مايو 01, 2013 1:28 pm ...
:
سبحان الله و الحمد لله و لا اله الا الله
نور 13 قال اللهم اشفي اختي في الله ( امة الله )
الجمعة أبريل 12, 2013 11:36 pm ...
: الهم رب الناس اذهب البأس عن أخاتنا امة الله واشفها يا رب العالمين شفاءا لا يغادر سقماأبومحمد قال أسالُكم الدعاء لى بالشفاء ولجميع المسلمين
الأحد أبريل 14, 2013 1:00 pm ...
:
مخبوزات صعيدية منقول 349967

أسالُ الله تبارك وتعالى أن يحفظكم جميعاً من كل سوء

أسالك الدعاء لى بالشفاء حيث أجريت عمليه لاستخراج حصوه أنا وجميع مرضى المسلمين
يجب تسجيل الدخول لنشر الرسائل
اسم الدخول:كلمة السر:
قم بتسجيلي تلقائيا كل:

:: نسيت كلمة السر
يجب تسجيل الدخول لنشر الرسائل
اسم الدخول:كلمة السر:
قم بتسجيلي تلقائيا كل:

:: نسيت كلمة السر


شاطر|

مخبوزات صعيدية منقول

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق اذهب الى الأسفل
خلود
عضو متألق

خلود


المهنة : مخبوزات صعيدية منقول Collec10
الجنس : انثى
العمر : 44
تاريخ التسجيل : 18/07/2009
عدد المساهمات : 1607

مخبوزات صعيدية منقول _
#1مُساهمةموضوع: مخبوزات صعيدية منقول   مخبوزات صعيدية منقول Subscr10الجمعة أغسطس 06, 2010 6:22 pm

مخبوزات صعيدية منقول

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
الفايش الصعيدي
=========

المقادير
=====


هو يتميز انك ممكن تعمليه من غير مقادير معينة لكن أنا هاقول بالتقريب

كيلو دقيق = 2 كوب زبدة أو سمن بلدي ويفضل السمن = حوالي لتر حليب

ملعقة كبيرة كركم = 3 ملعقة سمسم = كوب سكر = ذرة ملح

الطريقة
====


أول حاجة نعمل خميرة الحليب بأن نضع ملعقة سمسم في علبة أو برطمان

مخبوزات صعيدية منقول 200802101300

نغلي كوب حليب ونضعه فور غليانه على السمسم اللي في العلبة

مخبوزات صعيدية منقول 200802101302

نغطي العلبة بغطائها وتلف جديدا في قماش أو فوط مطبخ وتوضع في مكان لايصل اليه أي هواء

كي تتخمر ويأخذ التخمير 24 ساعة في الصيف ويومين في الشتاء وأحسن وقت لعمله في

الصيف أنا كنت كل كام ساعة أدفي فرن البوتاجاز واطفيها وأحطها ملفوفة بالقماش علشان تختمر .

المهم بعد عناء اختمرت والنتيجة بتكون يتكون قرص على وجه الحليب اللي في العلبة

بيكون واضح انها في حالة تخمر مثل ذلك

مخبوزات صعيدية منقول 200802131304

نيجي بقى نعمل عجينة الخميرة

حوالي 2 كوب دقيق تقريبا نضع عليهم الخميرة ونعجنهم ونغطيها ونتركها حتى تختمر وبيختلف

وقت التخمر حسب الجو .

مخبوزات صعيدية منقول 200802131307

هنا بعد التخمر

مخبوزات صعيدية منقول 200802131311

دلوقت الخميرة جاهزة نبتدي بقى عمل العجينة

نضع باقي الحليب مع الزبدة أو السمن مع السكر نضع باقي الحليب مع الزبدة أو السمن مع السكر والكركم على النار

لتدفئته فقط

مخبوزات صعيدية منقول 200802131308

نضع الدقيق في طبق العجن ثم يعجن بخليط الحليب وهو دافىء ويعجن ثم نضع الخميرة

مخبوزات صعيدية منقول 200802131312

نعجن العجين جيدا حتى تختفي الخميرة هكذا وتترك حتى تختمر

مخبوزات صعيدية منقول 200802131313

بعد أن تختمر تكون هكذا

مخبوزات صعيدية منقول 200802131316

تدهن الصواني بالسمن جيدا ثم تشكل اما أصابع هكذا وكل مرة تدهن اليد بالسمن جيدا

مخبوزات صعيدية منقول 200802131319

أو تعمل قرص هكذا


مخبوزات صعيدية منقول 200802131320

وتترك برضة لتختمر

ثم نسخن الفرن جيدا على 220 ثم نضع الصينية وبعد أن تنضج وتحمر نقلبها

ولأننا متوصيين بالسمن فهي تتفكك بمجرد ماتنقلب

مخبوزات صعيدية منقول 200802141321

وهنا بعد مافككتها

مخبوزات صعيدية منقول 200802141322

يرص مرة تانية بالشكل ده وتوضع في فرن هادي حتي تحمر وتتحمص

مخبوزات صعيدية منقول 200802141323

وفي النهاية دي القرص خليتها طريه ممكن ناكل بيها جبنة وعسل وقشطة

مخبوزات صعيدية منقول 200802141324

ودي أصابع الفايش بعد التحميص

مخبوزات صعيدية منقول 200802141326



منقووول

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

خلود
عضو متألق

خلود


المهنة : مخبوزات صعيدية منقول Collec10
الجنس : انثى
العمر : 44
تاريخ التسجيل : 18/07/2009
عدد المساهمات : 1607

مخبوزات صعيدية منقول _
#2مُساهمةموضوع: رد: مخبوزات صعيدية منقول   مخبوزات صعيدية منقول Subscr10الجمعة أغسطس 06, 2010 6:23 pm

مخبوزات صعيدية منقول
[العيش الشمسى ]





مخبوزات صعيدية منقول Image922



مخبوزات صعيدية منقول 11_61



اولا



من الاسم العيش الشمسى لانه بيخمر فى الشمس
وفى ناس بتستغنى عن الشمس وبتخمره على المروحه



ثانيا



الادوات المستخدمه

المقارص (دى اللى بنحط عليها الرغيف عشان يخمر وننقله من مكان للتانى )
بتكون من الورق او من الخشب ولو مش موجوده عندك ممكن تستخدمى كارتون مقوى )
المطرحه (اللى بنستخدمها عشان ندخل الرغيف فى الفرن )







ملحوظات

المقادير اللى احنا بنستخدمها وهى طبعا كبيره جدا لان كميه العيش بتقعد معانا 15 يوم وبنحط العيش فى الديب فريزر وبنطلعه على التسخين



الخميره بتشتريها
من الفرن بتاع العيش الجاهز ولما تعمليها فى البيت عندك قبل الخبيز شيلى
منها جزء فى التلاجه واستخدميه فى الخبيز المره اللى بعده وكل مره تعملى
كده




بالنسبه لنوع الدقيق احنا بنخلط دقيق بلدى وعليه دقيق فينو
العيار ....بنستخدم علبه سمن العاديه مش الصغيره



.مخبوزات صعيدية منقول 11_61



المقادير بتاعتنا



(بكرر انها كميه كبييره)



7 علب(زى مقلنا بنعيرهم بعليه السمنه) من الدقيق البلدى
اعلبه من الدقيق الفينو
ملح بسيط
الخميره(بنستخدم نوعين خميره نوع بتاع الفرن والتانى اسمه خميره بيره(بتكون زى المعجون مش بودره)



لو احنا هنخبز العيش الصبح يبقى نعجن الخميره من بالليل



طريقه الخميره



هنحط الخميره اللى هنشتريها من الفرن مع علبه ونص دقيق(من ال8 اللى قلنا عليهم) ونعجنهم بالماء وتترك الى الصباح لكى تخمر



قبل الخبيز نحضر المقارص ونفرشهم طبقه خفيفه واحده واحده بالرده عشان ميلزقش فيهم العجين زى كده






إضغط على هذا الشريط هنا لعرض الصورة بكامل حجمها .مخبوزات صعيدية منقول Image893



هنبدأ العجن



الميه (بتكون حسب ميحتاج العجن ممكن تزودى لو حسيتى العجينه محتاجه كمان )



هنحط الماء الساخن وملح بسيط ثم الخميره البيره ثم الخميره اللى احنا عملناها
من بالليل ثم الدقيق



مخبوزات صعيدية منقول Image892



واعجنى على اد متقدرى بعد كده لحد ميكون شكل العجين كده






مخبوزات صعيدية منقول Image896




تبدأى بتقطيع العجين الحجم اللى يريحك باليد زى كده





مخبوزات صعيدية منقول Image900



وتدوريه فى ايدك وتخليه يلمس الدقيق قبل متحطيه على المقرصه





مخبوزات صعيدية منقول Image899



ثم يوضع على المقارص وتكررى بنفس الطريقه كل الكميه





مخبوزات صعيدية منقول Image898




هنا بعد مخلصنا تقطيع العيش وصلنا لمرحله التسليم على العيش (يعنى نفرده باليد ونكون ماسكين قماشه ) ممكن من غير قماشة باليد فقط





مخبوزات صعيدية منقول Image905








هنا فى الصوره الفرق بين العيش قبل الفرد وبعده



مخبوزات صعيدية منقول Image907



بعد مخلصنا فرد كل العيش هنطلعه فى الشمس



مخبوزات صعيدية منقول Image909



هنسيبه شويه لحد ميخمر وتلمسى وجه العجين تلاقيه بقى جامد مش طرى ونروح قلبينه على الوش التانى اللى فيه الرده ونسيبه يخمر كمان شويه







دلواتى العيش خمر كله فى الشمس هنرجعه فى الظلال تانى
وهنبدا نشققه ونخبزه



التشقيق بيكون على داير الرغيف بالسكينه زى كده



مخبوزات صعيدية منقول Image952



مخبوزات صعيدية منقول Image914



كده بقى جه دور المطرحه واحنا بنستخدم بدل المطرحه مضرب خشب بتاع الركيت



وماما بتحط العيش عليها بحيث يكون وجه العيش اللى فيه الرده من تحت وتضغط على الرغيف ضغطه خفيفه بايدها وترصه جوا الفرن



مخبوزات صعيدية منقول Image917



الفرن بتاعتنا حديد بتساع 12 رغيف مره واحده وبتكون فى نار من تحت ونار من فوق زى كده


مخبوزات صعيدية منقول Image918



هنسيبه لحد ملونه يحمر من فوق ومن تحت



مخبوزات صعيدية منقول Image919





وأكيد تعبتو (صح)



بالهنا والشفا



مخبوزات صعيدية منقول Image920






مخبوزات صعيدية منقول Image921

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

خلود
عضو متألق

خلود


المهنة : مخبوزات صعيدية منقول Collec10
الجنس : انثى
العمر : 44
تاريخ التسجيل : 18/07/2009
عدد المساهمات : 1607

مخبوزات صعيدية منقول _
#3مُساهمةموضوع: رد: مخبوزات صعيدية منقول   مخبوزات صعيدية منقول Subscr10الجمعة أغسطس 06, 2010 6:24 pm

مخبوزات صعيدية منقول

العيش الشامى



المقــادير:

2.5 كوب دقيق أبيض
1.5 معلقة صغبيرة خميرة فورية
كوب ماء
ملح ملعقه صغيره
اناء فيه ماء


الطريقه

تذاب الخميره في ربع كوب الماء الدافي
تترك لتتخمر

مخبوزات صعيدية منقول Post-29146-1204684786



يضاف الملح الى الدقيق ويعمل حفره في النص
يضاف كوب الماء والخميره

مخبوزات صعيدية منقول Post-29146-1204684859


يعجن جيدا ونستمر في العجن لان العجن يجب ان لا يقل عن 10 دقايق
اذا كانت العجينه جافه نبل ايدينا بالماء ونستمر بالعجن حتى يختفي الماء تماما
ثم نبل ايدينا ونعجن وهكذا حتى نحصل على عجينه ملساء وتميل الى القساوه
يعني ما تكون طريه زي عجينة الفطاير
نستمر في العجن حتى يرجع الاناء اللي عجنا فيه نضيف كانه ماعجنا فيه لان
العجين اذا خلص وصار جاهز بيترك جوانب الصحن ومابيكون يلصق باليد
وناعم واملس
تبل يد بالماء ونمسح على العجينه ونكورها


نغطيها بكيس بلاستك ونلفها بمنشفه اوبطانيه صغيره ونخليها على جنب تتخمر
لمدة ساعه مش اقل من كذه ولا اكثر




مخبوزات صعيدية منقول Post-29146-1204684965

ابعد مرور الساعه
قبل ما تبدائي بتقطيع العجين شغلي الفرن من فوق وتحت وحطي صاج
الفرن قريب السطح يعني في رف الفرن الاخير او اللي قبل الاخير
وتقفلى الفرن حتى يسخن الصاج تمام ويكون الفرن على اعلى درجه انا خبزت في الفرن الكهربائي على 450 درجه فهرنهايت

تقلب العجين على الرخامه وتعجن عجن خفيف فقط لاخراج الهواء منها
تقسم الى قطع متساويه حسب حجم الخبز اللي تحبيه
ترص في صينيه تبل يد بالميه وترش بشكل رذاذ على كور العجين


مخبوزات صعيدية منقول Post-29146-1204684987


يرش السطح اللي راح نفرد عليه بالدقيق (وما نكثر حتى مايطلع الخب ناشف قوى)
تفرد كل دائره حسب اللي نحب
يفرش في القاع ورق المطبخ (المناديل اللي نستخدمها في امتصاص الزيت )
ثم فوقه القرص ثم يغطى بالمناديل ثم القرص الثاني وهكذا


مخبوزات صعيدية منقول Post-29146-1204685194


مخبوزات صعيدية منقول Post-29146-1204685211


نخليه يرتاح 10 دقايق واذا الجوا كان حر كفايه خمس دقايق واذا الجو بارد
ممكن ربع ساعه الى نص ساعه


يخرج الصاج من الفرن لوضع الخبز وانتبهي لانه راح يكون حار جدا
كمان منمسكشى العيش بإيدينا علشان ينتفخ فى الفرن

نمسك طرف الورق ونحط يدنا من تحت القرص ونقلبه على وجهه على الصاج
وندخله الفرن على الرف العلوي وتقولى بسم الله لأن دى أصعب حاجة وتدعى إنه ينتفخ على العموم لو منفخش برضه بيكون طعمه حلو


مخبوزات صعيدية منقول Post-29146-1204685229



نراقب الخبز وبعد شوي راح تبدا تطلع فقاقيع وينتفخ
ودى الصور النهائية

مخبوزات صعيدية منقول Post-29146-1204685632


وكده مفتوح

مخبوزات صعيدية منقول Post-29146-1204685648


بالهنـــــــــــــــــــــــاو الشفاء


منقوووووووول للفائده

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

خلود
عضو متألق

خلود


المهنة : مخبوزات صعيدية منقول Collec10
الجنس : انثى
العمر : 44
تاريخ التسجيل : 18/07/2009
عدد المساهمات : 1607

مخبوزات صعيدية منقول _
#4مُساهمةموضوع: رد: مخبوزات صعيدية منقول   مخبوزات صعيدية منقول Subscr10الجمعة أغسطس 06, 2010 6:25 pm

مخبوزات صعيدية منقول
العيش المرحرح



مخبوزات صعيدية منقول 0cfce43c785540edac23a18e7cb2c265

المقادير:

1 كوب دقيق ذرة

41/2 كوب دقيق أبيض

1 ملعقة صغيرة ملح

1 ملعقة كبيرة خميرة

2 كوب ماء

1/2 كوب ردة

الطريقه:

- يُسخن الفرن على حرارة 220 درجة مئوية.

- يُخلط الدقيق بنوعيه مع الخميرة والملح فى العجان الكهربائى على سرعة بطيئة.

- يُضاف الماء تدريجيا" للخليط مع الإستمرار فى العجن على سرعة متوسطة حتى نحصل على عجين أملس وناعم.

- يُعجن العجين على سطح مرشوش بقليل من الدقيق الأبيض والردة ويُقسم إلى نصفين بشكل الرغيف.

- يُوضع نصفى العجين فى صاج فرن مرشوش بقليل من الدقيق والردة ثم يُغطى ويتُرك لمدة 45 دقيقة أو حتى يختمر.

- يُفرد العجين على قطعة خشبية
رقيقة مرشوشة بقليل من الدقيق والردة( لنتمكن من وضعه داخل فرن البيتزا)
ويُشكل على هيئة رغيف كبير ورقيق.


- يُخبز العجين فى الفرن لحوالى 10 دقائق او حتى تمام الخبز(فى حالة عدم توافر فرن البيتزا يوضع الرغيف فى الفرن فى الرف الاسفل)


منقوول

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

خلود
عضو متألق

خلود


المهنة : مخبوزات صعيدية منقول Collec10
الجنس : انثى
العمر : 44
تاريخ التسجيل : 18/07/2009
عدد المساهمات : 1607

مخبوزات صعيدية منقول _
#5مُساهمةموضوع: رد: مخبوزات صعيدية منقول   مخبوزات صعيدية منقول Subscr10الجمعة أغسطس 06, 2010 6:25 pm

مخبوزات صعيدية منقول
خبز البتاو

المقادير

3 كوب دقيق
3 ملاعق كبار سكر
ملعقه صغيره ملح
3 ملاعق قشطه او زبده
كوب الا ربع لبن دافىء
ممكن نضيف 2 ملعقه حلبه ناعمه بس لم يكن متوفر عندى
الطريقه
بنخلط كل المقادير مع بعضها كويس بتكون عجينه لينه وناعمه وسهله الفرد ومش قاسيه
ممكن نحتاج دقيق او لبن حسب العجينه فى ايدك
ولازم تتلت كويس علشان نتيجه افضل
نقطع العجينه فى حجم عين الجمل ونغطيها ونتركها ترتااااح ربع ساعه او نصف حسب وقتك


مخبوزات صعيدية منقول 20090211001
نفرد العجينه بالنشابه على سطح مرشوش بالدقيق وبتكون العجينه رقيقه

مخبوزات صعيدية منقول 20090211
[size=16] على صاج ساخن او مقلايه حسب التوفر نضع الخبز وطبعا ما بياخد وقت

عقبال ما تفردى وحده تكون اللى على النار استوت
مخبوزات صعيدية منقول 20090211002
تلف فورا بفوطه نظيفه كى لا ينشف
عند التفريز يلف فى كيس بلاستك فور خبزه باحكام ويدخل الفريز ويقدم وقت الحاجه
احنا بناكله مع عسل ابيض او جبنه


مخبوزات صعيدية منقول 20090211003

وبالهنا والشفا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مخبوزات صعيدية منقول

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة

مواضيع ذات صلة


الإشارات المرجعية


التعليق على الموضوع بواسطة الفيس بوك


(( تذكر جيداً: يمنع وضع صور ذوات الأرواح ويمنع الردود الخارجة عن الشريعه ويمنع الاشهار باى وسيلة والله شهيد ))
صفحة 1 من اصل 1

تذكر قول الله تعالى :{{ مَا يَلْفِظُ مِن قَوْلٍ إِلا لَدَيْهِ رَقِيبٌ عَتِيدٌ }} سورة ق الآية 18


إنشاء حساب أو تسجيل الدخول لتستطيع الرد

تحتاج إلى أن يكون عضوا لتستطيع الرد.

انشئ حساب

يمكنك الانضمام لمنتديات اور اسلام فعملية التسجيل سهله !


انشاء حساب جديد

تسجيل الدخول

اذا كنت مسجل معنا فيمكنك الدخول بالضغط هنا


تسجيل الدخول
صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
| منتديات اور إسلام |  :: •₪• أقسام البيـــــــــت •₪• :: منتدى أشهى الأكلات-
خــدمات المـوضـوع
 KonuEtiketleri كلمات دليليه
مخبوزات صعيدية منقول , مخبوزات صعيدية منقول , مخبوزات صعيدية منقول ,مخبوزات صعيدية منقول ,مخبوزات صعيدية منقول , مخبوزات صعيدية منقول
 KonuLinki رابط الموضوع
 Konu BBCode BBCode
 KonuHTML Kodu HTMLcode
إذا وجدت وصلات لاتعمل في الموضوع او أن الموضوع [ مخبوزات صعيدية منقول ] مخالف ,, من فضلك راسل الإدارة من هنا

PageRank
مواقيت الصلاة: